Moving Images

Även influencers har håriga ben

Kanske följer du någon kändis idag, eller flera? Oavsett om du följer någon eller inte så kan det knappast undgått dig att det idag kryllar av unga människor (och några äldre som Dagny) som har bloggar och som figurerar på sociala media. De ser ofta helt perfekta ut och blir till ideal för ungdomar som ser upp till dem. Jag har ingen åsikt om att folk vill jobba som influencer, eller levande reklampelare som andra vill kalla det, men jag tycker det är viktigt att vi vet om att också de behöver ansiktsbehandlingar, vaxningar, smink och ibland så retuscheras deras bilder så att de ska se helt perfekt ut. 

Du kan få samma behandlingar som kändisarna

Jo, det är sant. Söker du efter vaxning i Göteborg, eller en ansiktsbehandling i Malmö så kommer du att hitta ett flertal bra salonger som alla är experter. Du kan boka tid för vaxning här om du bor i Göteborg, eller i närheten av Göteborg, och få släta fina ben du med. 

En av de influencers som inte lägger så mycket tid och energi på sitt utseende är just Dagny. Hon är en av de jag gillar allra bäst och det är för att hon är så framåt. Hon började blogga när hon var typ 99 år! Inte som de unga bloggarna som växt upp med internet och datorer. Hon fick helt enkelt lära sig. Och hon gör det bra. jag kan verkligen rekommendera dig att kolla upp hennes sida om du inte redan gjort det. 

10 Jan 2020