Moving Images

Tryckkonst

Printprodukter och trycksaker är olika uttryck för samma sak, man använder teknik för att producera flera likadana produkter. Man kan använda tryckteknik av många olika anledningar: till inbjudningar, tidnings- och bokutgåvor, affischer, folders, tapeter, skyltar och flaggor. man kan trycka på papper, plast och tyg - och en rad andra material. Med modern tryckteknik kan man egentligen göra precis vad som helst.

Det enda tryckeri du behöver

Det finns flera tryckerier i Sverige, men de skiljer sig åt i storlek och förmåga. Colourpicture är ett tryckeri som erbjuder ett oerhört brett spann av tjänster för såväl reklam som mer privata behov. Här kan du beställa beachflaggor och banderoller för att sprida ditt företagsbudskap; inbjudningskort och namnplacering inför ditt bröllop; profilkläder och inredningsprodukter med dina egna mönster eller budskap; visitkort och skyltfönsterdekor; shoppingpåsar och all jordens tillbehör. 

Täcker alla behov

Colourpicture är ett tryckeri med stark vision och hög ambition, du kan förvänta dig förstklassig service när du kontaktar dem med ditt uppdrag. Genom att vara så flexibla och erbjuda så stor kapacitet som Colourpicture faktiskt gör så är det svårt för andra i branschen att konkurrera med dem. Du har stor kreativ frihet när du väljer Colourpicture som ditt tryckeri, samtidigt som du alltid får den hjälp och support du kan tänkas behöva. Colourpicture  vänder sig till alla, spiovatpersoner såväl som små och stora företag.

3 Jun 2016