Moving Images

Våra mobiler behöver skyddas

Det är inte klokt vad utvecklingen går snabbt fram. Med den kommer stora förändringar. Ibland pratar man om hjulets, eller eldens upptäckt. Båda viktiga för människans utveckling. Snart kan man på samma sätt prata om mobilens upptäckt och uppfinning. Så mycket har ändrats sedan den kom. Den som varit med ett tag minns säkert alldeles tydligt tiden innan både datorn och sedan mobilen blev var mans egendom. Datorerna var innan de kom i var mans hem, stora och otympliga, med helt svarta skärmar. Nu pratar vi om 1980-talet innan Windows installerades på de flesta datorer.

Mobilen förändrade vår kommunikation

Den som har varit med ett tag minns när mobilen var ny. Då var det en stor apparat, med en fysisk lur på toppen. Den var tung och stor att bära. Och då hade den en enda funktion och det var för att man skulle kunna vara mobil och ringa med den. Numera är våra mobiler både telefoner, datorer i miniformat, väckarklockor, kameror, filmkameror och bildalbum. Just därför behöver de skyddas. Många känner sig nakna utan sina mobiler, desto större anledning att skydda dem. På Bjornberry kan man välja mellan över 300 000 mobilskal med trendiga och unika motiv och mönster. Deras mobilskal är plasthybrider för att de både ska kunna vara tunna, halvmjuka och samtidigt skydda från stötar och slag.

Mobilskal med plånboksfodral

Vissa av deras mobilskydd har ett plånboksfodral där man ska kunna lägga in sina kreditkort, körkort och busskort (eller vad man tycker man behöver ha med sig). Framsidan är gjord i syntetmaterial på framsidan och i konstläder på baksidan. Mobilskalen utan plånboksfodral är gjorda i plasthybrider så att de är tunna och halvmjuka samtidigt som de effektivt skyddar mot slag och stötar. Varför inte gå in och kika? De försöker hålla nere priserna och har därför bara en webbutik.

31 Oct 2017