Moving Images

Vikten av effektiv backup

Om det är något som verkligen måste understrykas när vi talar om teknik, IT, framsteg och utveckling så är det hur viktigt det är att se till att man har stensäker backup på sina grejer. Bara som privatperson med lite filer och foton om ligger en varmt om hjärtat vet man hur jobbigt det vore att bli av med filerna om något hände ens dator eller hårddisk; tänk då vilka konsekvenser det skulle kunna få för en som har sitt levebröd på en dator - eller för en hel verksamhet vars data plötsligt försvann - katastrof!

Har man ett säkert backupsystem så riskerar man aldrig att förlora sina data - men vi vet å andra sidan hur besvärligt, dyrt och tidskrävande det kan vara med ett riktigt bra backupsystem. Inte längre.

CronicBackup hanterar allt 

CronicBackup är framtidens backupsystem som är busenkelt att installera, även på stora arbetsplatser; det är lätt att få igång och lätt att återhämta data från om olyckan skulle vara framme. CronicBackup kan anpassas för att passa just din verksamhet - stor som liten, avancerad som enkel. 

Dagens IT-miljöer är avancerade och utvecklingen fortsätter framåt i ett rasande tempo. Det ställer höga flexibilitetskrav på backupprogrammen. CronicBackup hanterar allt.

För att sammanfatta klipper vi in ett litet citat plockat från den officiella hemsidan backup24.se:

"CronicBackup arbetar som din datalivvakt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året om. Det finns inte ett enda fönster för CronicBackup att fallera vilket ger oslagbar trygghet för användaren."

Vänta inte tills det är för sent - det är ofta en dyrköpt läxa - skaffa effektiv backup idag.

19 Apr 2016